dimecres, 1 de juny del 2011

SAMBORI: PREMI ESCOLAR DE NARRATIVA EN VALENCIÀ I ELS GUANYADORS DE L'IES VICTORIA KENT




SAMBORI: PREMI ESCOLAR DE NARRATIVA EN VALENCIÀ


No és baladí afirmar que al nostre institut hi ha una bona cantera d’alumnes amb un nivell lingüístic excel·lent i amb perspectives de futur en el conreu de les lletres.
A quants concursos literaris presentem treballs d’alumnat de l’IES Victoria Kent rara és l’ocasió que no ens arriba algun premi, diploma o important nomenament (principalment al premi de narrativa curta en valencià promogut per l’Ajuntament d’Elx, al de Carcaixent,... o el que ara ens ocupa, el premi Sambori, atorgat per la Generalitat Valenciana).
A la convocatòria dels Premis Sambori 2010 han estat guardonats, a tot el territori del sud del País Valencià - a la zona del Baix Segura i el Baix Vinalopó -, els treballs de tres alumnes: un xicot de Torrevella, i dues alumnes d’Elx, ambdues del Victoria Kent. Es tracta del conte de Neus Antón Espí (4t A), Hannadin i el lleó dels mil i un somnis, una història ben elaborada i que mostra una gran capacitat narrativa i d’invenció, tanta, que és un dels treballs més reeixits de tots els premiats a tota la comunitat Valenciana. L’altre text, menys extens però també molt valuós, és Àgatha i els seus somnis de Paula Soto Mora (4t B).
Enhorabona a les dues, no tan sols pel premi sinó perquè heu presentat un important treball, i meritori de ser editat al llibre: Sambori. Arc de Sant Martí, nº 10 (2n cicle de Secundària). I moltíssimes gràcies també per l’esforç i interés que mostreu, i per portar el nom del nostre centre al bressol dels principiants creadors literaris. Per ací es comença (malgrat no ser el primer premi que rebeu) i és un bon exemple a seguir. I si sou constants, responsables i treballadores el futur us somriurà. I, com ja diuen els vostres textos al títol..., no deixeu mai de somiar!

Enviat per Lluís Tarí (professor de valencià)


Conte de Neus Antón Espí (4t A)





















Conte de Paula Soto Mora (4t B)




1 comentari:

  1. Enhorabuena Paula y Neus por vuestros cuentos y por el premio recibido. ¡¡Muchas felicidades y... no dejéis de escribir!!

    ResponElimina