divendres, 7 de desembre de 2012

Laura Gallego, Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil 2012


El Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil d'enguany ha recaigut sobre una escriptora molt coneguda i admirada per molts alumnes del nostre institut, l'autora valenciana  Laura Gallego, pel seu llibre On els arbres cantenconsiderat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport com el millor llibre de literatura juvenil publicat el 2011.
A continuació, el vídeo promocional:


L'obra de Laura Gallego ha sigut traduïda a més de quinze idiomes i  molts dels seus llibres els podem trobar tant en valencià com en castellà a la biblioteca del nostre centre, on només entrar hi ha un expositor en el qual podreu veure algunes de les seues obres més populars i significatives, com ara les que vos oferim a continuació:

-La trilogia de llibres d'aventures fantàstiques Memòries d'Idhún.

 

-La sèrie de novel.les Cròniques de la Torre-Ales de foc i Ales negres:-La filla de la nit:


5 comentaris:

 1. ¡¡¡Laura Gallego es la mejor!!!

  Jose Cabrera, 3º B

  ResponElimina
 2. Desde luego, he empezado Donde los árboles cantan y me está encantando. Por cierto, la nueva edición es preciosa.

  ResponElimina
 3. Uno de los libros que más me ha gustado a sido "Donde los Árboles Cantan" por sus 500 páginas de entretenimiento y por la história de fantasía y de amor imposible que se cuenta.

  Antia Guerrero Fernández, 3ºB

  ResponElimina
 4. Todos los libros de Laura Gallego que he leído me han encantado, de manera que siempre que tengo que leerme un libro, prefiero que sea uno de Laura.
  Guillermo Bru, 3ºB.

  ResponElimina
 5. Me alegro de que os haya gustado la última publicación de Laura Gallego, yo también disfruté mucho leyendo "Donde los árboles cantan". ¡Qué emotivo y legendario final!

  ResponElimina