dijous, 19 de desembre de 2013

LLIBRES SELECCIONATS PER A LA VOTACIÓ DELS ALUMNES

La biblioteca de l'IES Victoria Kent ha organitzat una votació per a que els alumnes del centre trieu quins d'aquests llibres es compraran per a la biblioteca.
Podeu marcar els dos títols que més vos agraden, un de castellà i un de valencià. 
Es comprarà el llibre més votat de cada llengua. 


Un relat que explica la crueltat dels vencedors de la guerra sobre els vençuts; la persecució, l’assetjament, la humiliació a què foren sotmesos. Parla d’una guerra nostra, però podria ser qualsevol altra, d’abans o d’ara. En aquest relat, el personatge principal, Aurora, per tal de resistir la brutal realitat que viuen ella i la seua família, trasllada aquesta realitat a un món paral·lel, fantàstic, on ella i sa mare són dones d’aigua, éssers sobrenaturals. És així com pot enfrontar-se al terror dels vencedors.

La Nora, una dona casada de quaranta anys que amaga un secret, coneix a Nacho, un jove biòleg, en un avió, on serà infidel, per primera vegada, al seu marit. A partir daquesta trobada es crearà un joc de dependència i passió que Nora convertirà en quadres per a la seva propera exposició. No hi ha res més enganyós que l'enamorament. I el dalgú que s'enamora per primera vegada als quaranta encara més. El viatge del despertar a l'amor, la sensualitat i la sexualitat d'una dona atrapada emocionalment per un matrimoni convencional.

 
Cal destacar l’encertada ambientació del barri del Raval de Barcelona en el context de l’any 2006. La Rambla, el carrer Hospital, el bar Marsella, la prostitució, la immigració, la droga, la corrupció i aquell punt enlluernador, positiu i vital del barri, on hi cap tot el món.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada