divendres, 11 de novembre del 2016

RACÓ DE LES FAMÍLIES

El projecte Racó de les famílies és una iniciativa de l'AMPA i la Biblioteca del IES Victoria Kent, amb la col·laboració del Departament d'Orientació.
El que pretén és oferir espais i materials per a poder reflexionar al voltant de la tasca d'educar els nostres fills i filles.

Un dels objetius principals és oferir acompanyament i suport mitjançant una serie de recursos (llibres, revistes...) i també generant espais d'encontre i intercanvi entre pares i mares del nostre centre.

COM PARTICIPAR?
Les persones que vulguen participar (pares i mares del nostre alumnat) sols han de emplenar la fitxa de sol·licitud, facilitant-nos les seues dades i un email per tal de fer-li arribar tota la informació.
La participació està oberta a totes les famílies del centre.

COM NAIX EL PROJECTE?
El projecte naix de les demandes d'algunes famílies que van fer arribar a l'AMPA i al departament d'Orientació les seues inquietuds en aquest aspecte.

Laura Gomariz, orientadora del centre en eixe moment, va traslladar les demandes a la Biblioteca i va proposar la idea d'oferir uns materials especialment seleccionats pensant en les famílies i les seues necessitats.

El curs 2015-16 vam estar treballant de forma coordinada AMPA, Biblioteca i Laura Gomariz, amb el recolçament de Clara Martínez, bibliotecaria del Cefire d'Elx, per tal de desenvolupar el projecte i donar-li forma, i així poder llançar el projecte a la nostra comunitat educativa.


Si voleu saber més, ens podeu deixar algun comentari o també ens podeu escriure a:

racofamiliesivk@gmail.com

També pots seguir-nos a twitter: @Bibliokent 




Què penses d'aquesta iniciativa?
Deixa'ns el teu comentari.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada