dimecres, 31 de maig del 2017

Finalistes de "FICCIONS, l'aventura de crear històries"




Ficcions, l’aventura de crear històries” és un concurs de creació literària a partir d’uns inicis de llibres de diferents autors, en el qual es pot participar en grup o de manera individual i els alumnes han d’anar penjant els capítols (tres en total) de les seues històries en la pàgina web del concurs, on prèviament s’han d’haver enregistrat; de manera que durant un període de tres mesos han de complir un calendari per no quedar desqualificats.
Enguany s’han enregistrat 2903 grups participants, però només 787 han penjat tots els capítols de les seues històries, d’aqueixos han eixit 140 grups finalistes dels quals onze són del nostre alumnat; han estat els següents. (Estan col·locats per ordre de llista, alguns han participat de manera individual i altres en grup):
De 3r d’ESO, Marina Abadia i Alicia Sempere.
De 1r de BAT, Silvia Bejarano, Ana Victoria Cano, Marian Gálvez, Alejandro García Simao i David Jiménez.
De 2n de BAT, Aitor Alonso, Miriam Antón, Àlvar Campello, Carlos Gil, Abril Mercadal, Samuel Moya, Ángela Muñoz, Manuel Pedrajas,  Ana María Pérez i Alejandro Quiles.
Finalment Àlvar Campello va aconseguir el primer premi d’Alacant i Assumpció Espinosa el de professora motivadora del País Valencià.

Si voleu llegir les seues històries entreu en la pàgina del concurs i premeu sobre el nom dels finalistes.

1 comentari:

  1. Enhorabona a tot l'alumnat! És molt bonic veure com el nostre alumnat participa en aquestes iniciatives.

    ResponElimina